Index Capital

Werkwijze

Een concreet stappenplan

U overweegt uw vermogen via indexbeleggen te laten groeien? Graag natuurlijk! Maar voor het zover is, zijn er drie stappen te zetten.

Stap 1: inventariseren

De eerste stap is inventariseren hoe uw vermogen en inkomen is opgebouwd, wat u ermee wilt en wat uw mogelijkheden zijn. Wat heeft u nodig als oudedagsvoorziening, wat is ‘over’? Wat zijn dromen waarvan u per se wilt dat ze uitkomen, welke wensen zouden ‘mooi’ zijn om in vervulling te zien gaan? En welke risico’s kunt en wilt u nemen? Wij helpen u om deze inventarisatie gemakkelijk te doorlopen. Dit kunt u zelf doen op een moment en locatie dat het u past. Of we doen het samen in een persoonlijk gesprek. Uw wens is leidend.

Stap 2: analyseren en keuzes maken

Beleggen is en blijft het maken van keuzes: welke portefeuille past op dit moment bij uw inkomen, vermogen en doelstellingen? Hoe zit dat in de komende jaren? Index Capital helpt u graag deze vragen te beantwoorden. We maken daarbij gebruik van geavanceerde software die uw financiële situatie helder in beeld brengt. De verschillende scenario’s die dit onderzoek oplevert, presenteren we u in begrijpelijke taal en met duidelijke grafieken. Het resultaat is een beleggingsvoorstel op maat op basis waarvan u gefundeerde beslissingen kunt nemen.

Stap 3: beleggingen inrichten

Vervolgens kiezen wij voor – het zal u niet verbazen – indexbeleggen als dè manier om uw beleggingen in te richten. En natuurlijk informeren wij u vanaf dat moment uitgebreid over de ontwikkeling van uw vermogen.

En dan verder…

Beleggen is een doorlopend en dynamisch proces. Elk jaar bekijken we of u met de gemaakte keuzes nog ‘op koers ligt’ voor de doelen die we bij stap 1 geformuleerd hebben. We bespreken ook met u of uw financiële of persoonlijke situatie inmiddels veranderd is, waardoor u eventueel uw wensen en doelstellingen wilt bijstellen. Voor de zorgvuldigheid doorlopen we daarom de drie stappen opnieuw. Elk jaar weer. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Kim Kuijpers

0615160425 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps