Werkwijze

Een concreet stappenplan

U overweegt uw vermogen via indexbeleggen te laten groeien? Graag natuurlijk! Maar voor het zover is, zijn er drie stappen te zetten.

Stap 1: inventariseren

De eerste stap is inventariseren hoe uw vermogen en inkomen is opgebouwd, wat u ermee wilt en wat uw mogelijkheden zijn. Wat heeft u nodig als oudedagsvoorziening, wat is ‘over’? Wat zijn dromen waarvan u per se wilt dat ze uitkomen, welke wensen zouden ‘mooi’ zijn om in vervulling te zien gaan? En welke risico's kunt en wilt u nemen? Wij helpen u om deze inventarisatie gemakkelijk te doorlopen. Dit kunt u zelf doen op een moment en locatie dat het u past. Of we doen het samen in een persoonlijk gesprek. Uw wens is leidend.

Stap 2: analyseren en keuzes maken

Beleggen is en blijft het maken van keuzes: welke portefeuille past op dit moment bij uw inkomen, vermogen en doelstellingen? Hoe zit dat in de komende jaren? Index Capital helpt u graag deze vragen te beantwoorden. We maken daarbij gebruik van geavanceerde software die uw financiële situatie helder in beeld brengt. De verschillende scenario’s die dit onderzoek oplevert, presenteren we u in begrijpelijke taal en met duidelijke grafieken. Het resultaat is een beleggingsvoorstel op maat op basis waarvan u gefundeerde beslissingen kunt nemen.

Stap 3: beleggingen inrichten

Vervolgens kiezen wij voor - het zal u niet verbazen - indexbeleggen als dè manier om uw beleggingen in te richten. En natuurlijk informeren wij u vanaf dat moment uitgebreid over de ontwikkeling van uw vermogen.

En dan verder…

Beleggen is een doorlopend en dynamisch proces. Elk jaar bekijken we of u met de gemaakte keuzes nog ‘op koers ligt’ voor de doelen die we bij stap 1 geformuleerd hebben. We bespreken ook met u of uw financiële of persoonlijke situatie inmiddels veranderd is, waardoor u eventueel uw wensen en doelstellingen wilt bijstellen. Voor de zorgvuldigheid doorlopen we daarom de drie stappen opnieuw. Elk jaar weer. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer over "Dienstverlening" :

  1. Vermogensbeheer
  2. Duurzaam beleggen
  3. Werkwijze
  4. Tarieven en TCO
  5. Intermediairs

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook 's avonds of in het weekend (en nee, dat is echt geen enkel probleem). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!
Neem direct contact op

contact_met_index_capital

Hans Dubbeldam
+31-628332190
hans@indexcapital.nl

of stuur een bericht

Contactgegevens

contact_met_index_capital

Index Capital Vermogensbeheer
Marksingel 2f
4811 NV Breda
076-7676555
info@indexcapital.nl
Waar zullen we elkaar in Nederland ontmoeten?

Foto locatie Breda Breda
(hoofdkantoor)
Marksingel 2f
4811 NV Breda
Route in Google Maps
Foto locatie Amsterdam Amsterdam
(bezoekadres)
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Route in Google Maps
Foto locatie Utrecht Utrecht
(bezoekadres)
Oreliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Route in Google Maps
Foto locatie Hilversum Hilversum
(bezoekadres)
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Route in Google Maps
Foto locatie Maastricht Maastricht
(bezoekadres)
Wim Duisenbergplants. 31
6221 SE Maastricht
Route in Google Maps


Waar zullen we elkaar in België ontmoeten?

Foto locatie Breda Antwerpen
(bezoekadres)
Noorderlaan 147
2030 Antwerpen
Route in Google Maps
Foto locatie Breda Brussel
(bezoekadres)
Avenue Louise 65
1050 Brussel
Route in Google Maps