Index Capital

Periodiek beleggen

Periodiek beleggen is een strategie die steeds populairder wordt bij beleggers, en Index Capital biedt de mogelijkheid voor automatisch maandelijks beleggen in indexfondsen. Deze aanpak stelt beleggers in staat om op consistente basis te investeren, ongeacht de schommelingen op de financiële markten.

Voordelen van maandelijks beleggen

Het maandelijks beleggen heeft verschillende voordelen. Allereerst stelt het beleggers in staat om geleidelijk hun vermogen op te bouwen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het timen van de markt. Door regelmatig in te leggen, worden beleggingen verspreid over een langere periode, waardoor het risico op het kopen van aandelen op het hoogtepunt van de markt wordt verminderd. Bovendien profiteren beleggers van het zogenaamde ‘gemiddelde kosteneffect’, waarbij ze meer eenheden van een belegging kopen wanneer de prijzen laag zijn en minder eenheden wanneer de prijzen hoog zijn.

Automatisch maandelijks beleggen is ook uiterst handig en tijdbesparend. Beleggers kunnen een vast bedrag per maand instellen dat automatisch van hun bankrekening wordt afgeschreven en wordt belegd in de geselecteerde beleggingsfondsen of indexfondsen. Deze gestroomlijnde aanpak maakt het gemakkelijk om consistent en discipline te behouden bij het beleggen, zelfs in drukke tijden.

Periodiek beleggen bij Index Capital

Bij Index Capital bieden we beleggers de mogelijkheid om automatisch periodiek te beleggen binnen verschillende beleggingsprofielen. Ons team van experts staat klaar om beleggers te begeleiden bij het selecteren van de juiste beleggingsmogelijkheden en het beheren van hun portefeuille op een manier die past bij hun individuele behoeften en risicotolerantie.

Wilt u beginnen met indexbeleggen?

Kortom, periodiek beleggen, met name automatisch maandelijks beleggen, biedt beleggers een gestructureerde en eenvoudige benadering van vermogensopbouw. Index Capital staat klaar om beleggers te ondersteunen bij het implementeren van deze strategie en hen te helpen hun financiële doelen te bereiken op de lange termijn.

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Dennis de Beer

06-10724767 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps