Partners

Samen staan we sterk

Index Capital staat niet op zichzelf. We werken nauw samen met de volgende partijen.

BinckBank

BinckBank is een online beleggersbank die onderdeel uitmaakt van de Deense Saxo Bank Groep. BinckBank voert onze orders uit en handelt ze administratief af. BinckBank is daarmee de bewaarder van de effecten, terwijl wij het beleggingsbeleid voor u uitvoeren en als uw aanspreekpunt fungeren.


AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is de instelling die voor de overheid toezicht houdt op het gedrag van de financiële marktsector. De AFM heeft de directie van Index Capital getoetst op deskundigheid en betrouwbaarheid en haar op basis daarvan een vergunning verleend. Index Capital is dan ook opgenomen in het register van de AFM. De AFM controleert geregeld alle ondernemingen in het register.

DNB

Index Capital valt onder doorlopend prudentieel toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Met het prudentieel toezicht wil DNB de financiële degelijkheid van financiële instellingen bevorderen. DNB heeft voordat ze Index Capital een vergunning verstrekte, haar plannen, bedrijfsvoering en cijfers getoetst. Index Capital rapporteert elk kwartaal aan DNB.

DSI

Het Dutch Securities Institute, kortweg DSI, heeft een keurmerk ontwikkeld voor financiële dienstverleners. Die ontvangen het kwaliteitsstempel als ze voldoen aan hoge deskundigheids- en integriteitseisen en over voldoende ervaring in het vak beschikken. Index Capital is aangesloten bij het DSI en ingeschreven in het DSI-register. Index Capital conformeert zich ook aan alle gedragscodes en reglementen van het DSI.

Kifid

Index Capital is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, afgekort Kifid. Als u ooit een klacht zou hebben over onze dienstverlening, dan proberen we er natuurlijk eerst samen uit te komen. Lukt dat onverhoopt niet, dan wenden we ons tot  dit onafhankelijke instituut, opgericht door de Consumentenbond en de financiële brancheorganisaties.

Lees meer over "Over Index Capital" :

  1. Visie
  2. Team
  3. Cliënten
  4. Kernwaarden
  5. Partners
  6. Compliance
  7. Beoordelingen
  8. Index Capital en MVO

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook 's avonds of in het weekend (en nee, dat is echt geen enkel probleem). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!
Neem direct contact op

contact_met_index_capital

Hans Dubbeldam
+31-628332190
hans@indexcapital.nl

of stuur een bericht

Contactgegevens

contact_met_index_capital

Index Capital Vermogensbeheer
Marksingel 2f
4811 NV Breda
076-7676555
info@indexcapital.nl
Waar zullen we elkaar in Nederland ontmoeten?

Foto locatie Breda Breda
(hoofdkantoor)
Marksingel 2f
4811 NV Breda
Route in Google Maps
Foto locatie Amsterdam Amsterdam
(bezoekadres)
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Route in Google Maps
Foto locatie Utrecht Utrecht
(bezoekadres)
Oreliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Route in Google Maps
Foto locatie Hilversum Hilversum
(bezoekadres)
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Route in Google Maps
Foto locatie Maastricht Maastricht
(bezoekadres)
Wim Duisenbergplants. 31
6221 SE Maastricht
Route in Google Maps


Waar zullen we elkaar in België ontmoeten?

Foto locatie Breda Antwerpen
(bezoekadres)
Noorderlaan 147
2030 Antwerpen
Route in Google Maps
Foto locatie Breda Brussel
(bezoekadres)
Avenue Louise 65
1050 Brussel
Route in Google Maps