Index Capital

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om zelf te beleggen? Of is het zakelijk gezien een goed idee om uw beleggingen uit handen te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw onafhankelijke vermogensbeheerder.

Financiële ontzorging

Vermogensbeheer betekent voor u rust, gemak en de zekerheid dat de specialisten van Index Capital toezien op uw vermogen. U kunt letterlijk achterover leunen in de zekerheid dat Index Capital uw vermogen zorgvuldig en als een rentmeester beheert. Binnen duidelijke afspraken die we van tevoren hierover maken. Mét alle mogelijkheid tot overleg op elk moment van de dag of van de week. Financieel ontzorgen noemen we dat.

Persoonlijke beleggingsportefeuille

Uw unieke beleggingsportefeuille wordt op basis van uw persoonlijke financiële situatie en risicobereidheid samengesteld. We maken daarbij gebruik van geavanceerde software die uw financiële situatie helder in beeld brengt. De verschillende scenario’s die dit onderzoek oplevert, presenteren we u in begrijpelijke taal en met duidelijke grafieken. Het resultaat is een beleggingsvoorstel op maat op basis waarvan u gefundeerde beslissingen kunt nemen. Zoals u wellicht weet brengt beleggen risico’s met zich mee. Koersen dalen en koersen stijgen. Omdat risico’s voor ieder individueel verschillend zijn stellen wij samen met u dit beleggingsprofiel op. Een profiel wat de verhouding tussen rendement en risico bepaald, die wij vervolgens voor uw vermogen zullen nastreven.

Vragen

Wilt u meer weten over Index Capital als uw toekomstig onafhankelijke vermogensbeheerder in Breda? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag op momenten waarop het u het beste uit komt.

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Kim Kuijpers

0615160425 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps