Index Capital en MVO

Index Capital in de samenleving

Index Capital staat midden in de samenleving. We maken er als onderneming deel van uit en met die rol gaan we bewust om. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als onderneming vullen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op twee - hele concrete - manieren in.

Donatie aan een goed doel

Elk jaar verbinden wij ons met een donatie aan een jaarlijks wisselend goed doel. De laatste keer betrof dit een revolutionaire uitvinding van Robin Koops, de kunstalvleesklier. Deze uitvinding betekent een doorbraak voor mensen met diabetes type 1. Voor meer informatie kunt u hier klikken. De cheque werd op 22 december 2018 in alle vroegte door Paul, Rob en Hans op het NS station in Breda symbolisch overhandigd aan de 12-jarige Bas Schipper, die voor het Diabetesfonds op één dag alle NS stations met een piano aandeed om daar steeds een miniconcert te geven. Met deze recordpoging haalde deze jonge pianist ruim € EUR 62.000 op voor het Diabetesfonds.

Betrokken Ondernemers Breda

Index Capital is tevens partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis.

Diep in het hart wil iedereen iets betekenen voor een ander. Goed doen, voelt goed. Dat geldt op persoonlijk vlak, maar zeker ook zakelijk. Maatschappelijk betrokken ondernemen heeft impact op meerdere fronten. Het brengt collega’s niet alleen dichter bij elkaar, maar ook bij het doel dat wordt gesteund. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen. 


En tenslotte zijn we ook actief tijdens NLdoet. Dan steken alle partners van Betrokken Ondernemers Breda één dag de handen uit de mouwen om met elkaar het verschil te maken. Dit jaar hebben Paul Kramer en Humphrey Simon namens Index Capital op afval gevist in de Bredase singels. Zo’n 100 directeuren van Bredase bedrijven en leden van het college van B&W staken de handen uit de mouwen om de singels in Breda schoon te vissen. Met sloepen gingen ze de singels op, gevolgd door diverse boten van het waterschap Brabantse Delta. Met schepnetten en grote dreghaken visten ze op plastic, fietsen en ander zwerfafval uit de Bredase singels. Hieronder ziet u een sfeerbeeld van de noeste arbeid die op 15 maart 2019 werd geleverd.

Lees meer over "Over Index Capital" :

  1. Visie
  2. Team
  3. Cliënten
  4. Kernwaarden
  5. Partners
  6. Compliance
  7. Beoordelingen
  8. Index Capital en MVO

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook 's avonds of in het weekend (en nee, dat is echt geen enkel probleem). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!
Neem direct contact op

contact_met_index_capital

Hans Dubbeldam
06 - 28 33 21 90
hans@indexcapital.nl

of stuur een bericht

Contactgegevens

contact_met_index_capital

Index Capital Vermogensbeheer
Marksingel 2f
4811 NV Breda
076-7676555
info@indexcapital.nl
Vestigingen

Foto locatie Breda Breda
(hoofdkantoor)
Marksingel 2f
4811 NV Breda
Route in Google Maps
Foto locatie Amsterdam Amsterdam
(bezoekadres)
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Route in Google Maps
Foto locatie Utrecht Utrecht
(bezoekadres)
Oreliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Route in Google Maps
Foto locatie Hilversum Hilversum
(bezoekadres)
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Route in Google Maps
Foto locatie Maastricht Maastricht
(bezoekadres)
Wim Duisenbergplants. 31
6221 SE Maastricht
Route in Google Maps