Index Capital

Op 21 september hebben Remco Mattijssen en Paul Kramer namens Index Capital de Gouden Stier voor beste vermogensbeheerder in ontvangst genomen.

De motivatie van de jury van de Gouden Stier hebben wij hieronder weer gegeven. Wil je meer weten over Index Capital vraag dan ons informatiepakket aan.

_________________________________________________________________________________

IEX JURYRAPPORT

VERMOGENSBEHEERDER VAN HET JAAR : INDEX CAPITAL 

Waar het in het vermogensbeheer in vroeger tijden vooral om klantbeleving ging – hoe chiquer het pand, hoe beter – draait het in de 21e eeuw steeds meer om de basics: degelijk beheer tegen lage kosten. Hoe dat gebeurt en op welke locatie is – zeker in coronatijden – min of meer bijzaak. Wel eisen klanten steeds meer op het gebied van transparantie en, bijvoorbeeld, de duurzame invulling van hun beleggingsportefeuille. 

De Bredase vermogensbeheerder Index Capital kan een vinkje zetten bij alle eisen waar een moderne vermogensbeheerder aan moet voldoen. Om te beginnen een no-nonsense beleggingsbeleid, zoals de naam al aangeeft volledig in indexproducten, gebaseerd op het gedachtengoed van John Bogle, de geestelijk vader van het indexfonds. Met dat beleggingsbeleid hield de beheerder begin 2020 de verliezen ten gevolg van de coronacrisis keurig beperkt. Index Capital kan bogen op een prima risico-rendementsverhouding, met kosten die tot de allerlaagste in de markt behoren. 

In 2020 slechtte de vermogensbeheerder de barrière van €350 miljoen belegd vermogen en introduceerde zelfs een geheel nieuw online label, gericht op ZZP-ers. Ook werden in 2020 alle portefeuilles volledig verduurzaamd. Oog voor de wensen van de klant, gecombineerd met goede resultaten tegen lage kosten: Index Capital is de terechte Vermogensbeheerder van het Jaar.

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Dennis de Beer

06-10724767 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps