Index Capital

Mensen hebben verschillende redenen om te kiezen voor een vermogensbeheerder die bij hen past. Voor de hand liggende redenen zijn betrouwbaarheid, trackrecord en gerealiseerde rendementen. Maar ook gunning is een veelgehoorde reden. Hierna vertelt een recente nieuwe cliënt wat voor hem beslissend was bij zijn keuzes.

“Enkele jaren geleden verkocht ik mijn bedrijf. Ik ben zogezegd met pensioen, al merk ik dat dit – net als voor veel ondernemers – nooit echt geldt. Alleen maar op de golfbaan staan, dat werkt voor mij niet. Ik heb nog verschillende ijzers in het vuur, begeleid een aantal veelbelovende startups en denk mee in de adviesraad van een aantal maatschappelijke organisaties. Als ondernemer ben ik kritisch ten aanzien van risico, rendement én mijn tijdsinvestering voordat ik ergens in stap. Ik ben gewend risico’s te nemen, maar wel met gezond verstand.

Met diezelfde blik kijk ik ook naar mijn vermogen en dan vooral naar de aanbieders van vermogensbeheer. Wanneer je je bedrijf verkoopt, regent het beleggingsaanbiedingen. Ik weet uiteraard hoe dat werkt. En natuurlijk zijn de voorspiegelde cijfers belangrijk om in overweging te nemen; toch maak ik als ondernemer bepaalde keuzes deels ook op intuïtie. Ik werk graag met professionals die ik gemakkelijk kan benaderen en die goed geïnformeerd zijn over mijn financiële situatie. Ik hou niet zo van de smalltalk, maar wil snel weten waar ik aan toe ben. Ik heb dus ook geen zin (en geen tijd) om vijf keer van accountmanager te wisselen. En dan speelt nog de wijze van benadering. De man of vrouw die mijn geld beheert moet deskundigheid koppelen aan een prettige uitstraling en omgang. Naast kennis is persoonlijk en plezierig contact ook belangrijk.

Mijn vermogen heb ik met zorg opgebouwd en ik wil dus ook dat het als zodanig behandeld wordt. Bij voorkeur door iemand die snapt hoe een ondernemer denkt. Bij Index Capital, waar ik een groot deel van mijn vermogen beleg, voel ik dat DGA-DNA duidelijk. Een club mensen die zelf tot hun eigen pensioen betrokken zijn bij mijn beleggingen. Ze zijn immers eigenaar en hebben belang bij tevreden klanten. Het is prettig dat ze niet alleen thuis zijn in beleggen, maar ook veel andere expertise in huis hebben. Toen ik mijn bedrijf verkocht hebben we samen een helder financieel plan opgesteld: het meedenken over spreiding, het schenken aan de kinderen en fiscaliteit waardeerde ik enorm.

Dus: bestaat de gunfactor bij het kiezen van een goed beleggingshuis? Als ondernemer zeg ik ja, al blijf ik uitermate kritisch op kosten en performance. En ik vertrouw op mijn intuïtie. Die laat me meestal niet in de steek”.

Benieuwd wat Index Capital voor u kan doen op het vlak van financiële planning en vermogensbeheer? Kijk op www.indexcapital.nl of maak een persoonlijke afspraak via [email protected] of 076 – 67 65 55 of 06 – 24 555 331 (Paul Kramer).  

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Paul Kramer

06-24555331 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps