Index Capital

Index Capital, met dochterlabel BeCapital, wordt onderdeel van Semmie Group. Index Capital is in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot één van de grootste indexbeleggers van Nederland en België. Met een persoonlijke dienstverlening en een no-nonsense beleggingsbeleid dat staat als een huis. Om ervoor te zorgen dat we onze klanten ook in de toekomst van de best mogelijke dienstverlening kunnen blijven voorzien, hebben we ervoor gekozen om onze krachten te bundelen met Semmie.

Een zorgvuldig genomen besluit, passend bij onze missie

De belangrijkste reden waarom we dit besluit hebben genomen, is omdat we ervan overtuigd zijn dat het samengaan van Index Capital en Semmie onze klanten veel moois gaat brengen. Beide bedrijven zijn namelijk zeer complementair aan elkaar: Index Capital is als vermogensbeheerder sterk in persoonlijk contact en in het opbouwen van relaties, Semmie is sterk als technologiebedrijf met een eigen platform en app.

Vanaf dag één is onze missie geweest: kostenefficiënt indexbeleggen toegankelijk maken voor iedereen. Hierbij blijven we als vermogensbeheerder volledig weg bij de waan van de dag en laten we ons niet leiden door voorspellingen en verwachtingen; beurzen en markten zijn namelijk niet te voorspellen. Deze missie en visie op beleggen sluiten goed aan bij de ideeën van Semmie. Onze gezamenlijke beleggingsovertuigingen vormen dan ook een solide basis voor een mooie samenwerking.

Hans Dubbeldam, medeoprichter Index Capital: “Kijkend naar de toekomst ben ik ervan overtuigd dat vermogensbeheer een combinatie wordt van zeer modern én zeer persoonlijk. Het samengaan met Semmie is dan ook een logische stap in de goede richting: we vullen elkaar naadloos aan qua dienstverlening en technologie.”

Sem van Berkel Jr., CEO en oprichter Semmie: “Door middel van strategische overnames versterken we onze positie in de markt verder. De overname van Index Capital is onze tweede acquisitie van dit jaar, en dankzij deze stap kan een nog groter aantal klanten profiteren van ons digitale en gebruiksvriendelijke beleggingsplatform. Bovendien stelt de schaalvergroting ons in staat om zeer concurrerende tarieven aan te bieden, zonder concessies te doen aan de uitzonderlijke en persoonlijke service die we leveren. Met de ontwikkeling van ons eigen platform en onze jarenlange expertise in vermogensbeheer zijn we klaar voor de toekomst.”

Wilt u meer lezen over hoe wij tot deze samenwerking zijn gekomen? Leest u dan hier het interview met Hans Dubbeldam (oprichter Index Capital) en Sem van Berkel Jr. (oprichter Semmie).

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Paul Kramer

06-24555331 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps