Index Capital

Voor het 3e jaar op rij is Index Capital Vermogensmanagement uit Breda door het Financieele Dagblad bekroond met een FD Gazellen Award.

Index Capital Vermogensbeheer is één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Het Financieele Dagblad heeft ons daarom voor de derde keer op rij bekroond met de FD Gazellen Award 2020. Deze prestigieuze ondernemersprijs nemen wij met veel plezier op donderdag 19 november aanstaande, digitaal, in ontvangst!

Om in aanmerking te komen hanteert het FD ieder jaar weer zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar onafgebroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief nettoresultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Alleen zo worden de allersnelstgroeiende bedrijven beoordeeld.

Index Capital is een onafhankelijke vermogensbeheerder met een zeer ruime ervaring op het gebied van beleggen en vermogensbegeleiding. Wij richten ons specifiek op indexbeleggen met een service en dienstverlening zoals u die waarschijnlijk allang niet meer gewend bent bij uw private bank of vermogensbeheerder. Met een toevertrouwd vermogen van ruim EUR 325.000.000,- is Index Capital één van de grotere indexbeleggers in Nederland.

Een onderscheiding als de FD Gazellen Award ontvang je als bedrijf niet zomaar. Dit is alleen mogelijk door het vertrouwen wat onze klanten in ons gesteld hebben. Onze blijvende dank daarvoor! Uiteraard gaan wij op minstens dezelfde wijze verder als voorheen.

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Kim Kuijpers

0615160425 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps