Index Capital

In dit artikel vertellen Robert en Richard over hun bedrijf en hoe ze hiermee zorgvuldig wilden omgaan naar de toekomst.

“Ons bedrijf is in goede handen. We hebben de overdracht naar de volgende generatie bestuurders natuurlijk zorgvuldig voorbereid. Maar mijn broer en ik zijn als het ware opgegroeid in de zaak. Het loslaten van je vertrouwde rol en daadwerkelijk een stap achteruitzetten, is nog nieuw voor ons. 

We begonnen jaren geleden met z’n tweeën in een ruimte met twee bureaus. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen en personeel waar we ons verantwoordelijk voor voelen. Natuurlijk kunnen we ons nu een luxere levensstijl permitteren dan 40 jaar geleden. Dat is prettig, maar als ondernemer moet je altijd attent blijven op risico’s en kansen. Dus ook in de vakantie gaat het werk gewoon door. Je blijft bereikbaar. Niet altijd optimaal voor de rest van het gezin, maar het hoort er nu eenmaal bij als eigenaar.

Qua ‘pensioen’ dachten mijn broer en ik er hetzelfde over: stoppen op een leeftijd waarop we nog gezond genoeg zijn om van het leven te genieten. Ook blijven we graag actief in de zakelijke netwerken, maar kiezen we een rol waarbij we jonge ondernemers kunnen bijstaan. De afgelopen jaren hebben we onderzocht op welke manier we ons bedrijf konden verkopen, zodanig dat ons DNA en de manier waarop we willen omgaan met personeel en klanten gegarandeerd blijft. Dat is gelukt – we staan volledig achter onze keuze – en nu begint het grote loslaten.

Zakelijk gezien blijven we investeren in beloftevolle ontwikkelingen. Verder beleggen we al een aantal jaren naar tevredenheid via Index Capital. We waarderen de duidelijke taal van onze beleggingsspecialist en de korte lijnen. Daarbij is er naast een goed beleggingsbeheer van onze portefeuille, gedegen kennis van financiële planning. In de aanloop naar onze bedrijfsverkoop hebben we daar veel aan gehad”.

Bent u DGA? En heeft u behoefte aan advies over uw huidige of toekomstige beleggingsportefeuille? Neem contact op met Index Capital via e-mail of bel ons op 076-7676555. Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging in de buurt waar we u kunnen ontvangen.

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Paul Kramer

06-24555331 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps