Index Capital

Met veel plezier kijken wij terug op het jaarlijkse Index Capital Beleggingsseminar. Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen moesten we dit jaar uitwijken naar het Chassé Theater in Breda. Uiteindelijk hebben 250 gasten (!) het seminar bijgewoond.

Hans Dubbeldam was de eerste spreker, die een aantal ontwikkelingen binnen Index Capital toelichtte, zoals uitbreiding van de dienstverlening en de aankondiging dat Index Capital haar tarieven verder gaat verlagen. Tevens legde Hans voor ongeveer 50 nog niet-cliënten uit wat de belangrijkste principes van indexbeleggen zijn: beurzen en markten zijn onvoorspelbaar, blijf weg bij de waan van de dag (en van timing) en besef dat goed beleggen te maken heeft met 1. gedrag en 2. met kosten. En verder met helemaal niets.

Vervolgens heeft Michel van der List de aanwezigen verteld over de wereld van big data, artificial intelligence en algoritmes. Veel begrippen waar we allemaal van hebben gehoord, maar vaak niet precies weten wat het nou ècht betekent. Aan de hand van vele (soms hilarische) voorbeelden maakte Michel – in het dagelijks leven data scientist bij Interpolis Achmea – ons helder hoezeer ons dagelijks leven nu reeds bepaald wordt door high tech.

Tot slot sprak de bekende econoom Mathijs Bouman ons bij over de staat van de wereldwijde economie. Met objectieve data, mooie praktijkvoorbeelden en een dosis humor kwam hij tot de conclusie dat de economie op dit moment zijn uitdagingen kent, maar dat er van een recessiegevaar voorlopig geen sprake is. 

En zoals altijd sloot het beleggingsseminar af met een uiterst gezellige borrel. Vrijwel iedereen bleef gezellig napraten, onder het genot van een hapje, drankje en aansprekende live muziek. 

Met dank aan de voortreffelijke ontvangst in het Chassé Theater mogen wij terugkijken op een uiterst plezierig en succesvol seminar! 

Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook ’s avonds of in het weekend (wij vinden werken namelijk leuk). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!


Neem direct contact op

Index Capital

Dennis de Beer

06-10724767 [email protected]

of stuur een bericht

  Contactgegevens

  Index Capital

  Index Capital Vermogensbeheer
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  076-7676555 [email protected]

  Vestigingen in Nederland

  Index capital - Vestiging Breda
  Breda (hoofdkantoor)
  Marksingel 2f
  4811 NV Breda

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Amsterdam
  Amsterdam (bezoekadres)
  Burg. Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Rotterdam
  Rotterdam (bezoekadres)
  Westblaak 180
  3012 KN Rotterdam

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Utrecht
  Utrecht (bezoekadres)
  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Den Haag
  Den Haag (bezoekadres)
  Oude Middenweg 17
  2491 AC Den Haag

  Route in Google Maps

  Vestigingen in België

  Index capital - Vestiging Antwerpen
  Antwerpen (bezoekadres)
  Noorderlaan 147
  2030 Antwerpen

  Route in Google Maps
  Index capital - Vestiging Brussel
  Brussel (bezoekadres)
  Avenue Louise 65
  1050 Brussel

  Route in Google Maps