Ja, stuur mij het informatiepakket!

 


 

Index Capital verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland (en wat ons betreft ook van België hoor)!

Bescheidenheid is niet echt een kenmerkende eigenschap van de financiële sector. Veel banken en vermogensbeheerders roepen om het hardst dat ze de beste zijn. Index Capital doet hier bewust niet aan mee. Het past simpelweg niet bij ons no nonsense karakter. Maar als een onafhankelijke vakjury je tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland uitroept, tja, dan zijn we daar natuurlijk best een beetje trots op!

Vijf redenen waarom indexbeleggen ook u tot winnaar maakt 

  1. Indexbeleggen zorgt dat u niet stapt in de vele valkuilen van beleggen
  2. Indexbeleggen gaat gepaard met lage kosten
  3. Indexbeleggen betekent dat u zeer gespreid belegt
  4. Indexbeleggen maakt dat u altijd belegd bent in de winnaars van de beurs
  5. Met indexbeleggen krijgt u waar u recht op heeft: het rendement van de markt.

Index Capital is pionier op het gebied van indexbeleggen in Nederland en België. De aantoonbaar betere rendementen van indexbeleggen hebben ervoor gezorgd dat veel beleggers de overstap naar indexbeleggen hebben gemaakt.  Met een toevertrouwd vermogen van zo'n € 400.000.000 is Index Capital inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere vermogensbeheerders.

Wat is dat eigenlijk, indexbeleggen?

Indexbeleggen in een no nonsense manier van beleggen. Veel partijen scheppen graag op over hun vele slimme 'professionals', kennis en kunde als het gaat om beleggen. Probleem is echter dat succesvol beleggen niets met 'kennis en kunde' te maken heeft, maar alleen maar met gedrag en kosten. Indexbeleggers weten dat en blijven weg van de waan van de dag en houden zich niet bezig met het voorspellen van de beurs. En realiseren hierdoor aantoonbaar betere rendementen. Klik hier voor onze rendementen.

Wat is IEX Gouden Stier?

De prijs voor Beste Vermogensbeheerder wordt jaarlijks uitgereikt door IEX Gouden Stier. IEX is het grootste en bekendste online beleggingsplatform van Nederland. IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor consumenten. Jaarlijks wordt er een overzicht gemaakt van de vijf Beste Keuzes in de beleggingsmarkt. En natuurlijk wordt er daarnaast één 'echte' winnaar gekozen. Doel is om  particuliere beleggers handvatten te geven om de juiste beleggingsbeslissingen te kunnen maken. In 2018 en 2019 behoorde Index Capital al tot de Beste Keuze Vermogensbeheerder, in 2020 is ze nu uitgeroepen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland.

Onafhankelijke vakjury

Voor het bepalen van de beste vermogensbeheerder is een onafhankelijke vakjury samengesteld. Naast juryvoorzitter Marcel Tak en IEX hoofdredacteur Pieter Kort wordt met verschillende kennispartners samengewerkt. Beoordeeld zijn kosten, risicobeheer, rendementen en voorwaarden van ruim 150 Nederlandse vermogensbeheerders. De selectie vindt plaats op basis van objectieve, transparante criteria. Deze worden beschreven in een juryrapport die na de uitreiking wordt gepubliceerd. 

Quotes uit het juryrapport

"Oog voor de wensen van de klant, gecombineerd met goede resultaten tegen lage kosten: Index Capital is de terechte Vermogensbeheerder van het Jaar".

"Index Capital kan bogen op een prima risico-rendementsverhouding, met kosten die tot de allerlaagste in de markt behoren".

"De Bredase vermogensbeheerder Index Capital kan een vinkje zetten bij alle eisen waar een moderne vermogensbeheerder aan moet voldoen".

Ontvang kosteloos een uitgebreid informatiepakket  

Wanneer u wilt weten waarom Index Capital gekozen is tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland, dan sturen wij u graag het juryrapport toe. Maar dat niet alleen. U krijgt een uitgebreid informatiepakket met twee boeken.

                                         

"De Beleggingsillusie" is een makkelijk leesbaar boek dat gaat over het verschil tussen actief beleggen (zoals uw bank doet) en indexbeleggen, de wijze waarop Index Capital voor u belegt. Tevens ontvangt u ons speciale ‘limited edition’ beleggingshandboek "Het vermogen om te winnen" met achtergrondinformatie over indexbeleggen en onze dienstverlening. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt.

Wanneer u hiernaast uw gegevens invult, dan sturen we het vrijblijvende informatiepakket zo spoedig mogelijk toe!


Contact

Natuurlijk vinden we het fijn om een keer vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Dat mag overdag, maar vanzelfsprekend ook 's avonds of in het weekend (en nee, dat is echt geen enkel probleem). Index Capital werkt landelijk en er is altijd een vestiging bij u in de buurt waar we u kunnen ontvangen. De informatie over onze vestigingen treft u onderaan deze pagina aan. U bent zeer welkom!
Neem direct contact op

contact_met_index_capital

Hans Dubbeldam
+31-628332190
hans@indexcapital.nl

of stuur een bericht

Contactgegevens

contact_met_index_capital

Index Capital Vermogensbeheer
Marksingel 2f
4811 NV Breda
076-7676555
info@indexcapital.nl
Waar zullen we elkaar in Nederland ontmoeten?

Foto locatie Breda Breda
(hoofdkantoor)
Marksingel 2f
4811 NV Breda
Route in Google Maps
Foto locatie Amsterdam Amsterdam
(bezoekadres)
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Route in Google Maps
Foto locatie Utrecht Utrecht
(bezoekadres)
Oreliuslaan 850
3528 BB Utrecht
Route in Google Maps
Foto locatie Hilversum Hilversum
(bezoekadres)
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Route in Google Maps
Foto locatie Maastricht Maastricht
(bezoekadres)
Wim Duisenbergplants. 31
6221 SE Maastricht
Route in Google Maps


Waar zullen we elkaar in België ontmoeten?

Foto locatie Breda Antwerpen
(bezoekadres)
Noorderlaan 147
2030 Antwerpen
Route in Google Maps
Foto locatie Breda Brussel
(bezoekadres)
Avenue Louise 65
1050 Brussel
Route in Google Maps