FD Gazellen 2020

FD Gazellen 2020

Gepubliceerd 27 oktober 2020

Voor het 3e jaar op rij is Index Capital Vermogensmanagement uit Breda door het Financieele Dagblad bekroond met een FD Gazellen Award.

Index Capital Vermogensbeheer is één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Het Financieele Dagblad heeft ons daarom voor de derde keer op rij bekroond met de FD Gazellen Award 2020. Deze prestigieuze ondernemersprijs nemen wij met veel plezier op donderdag 19 november aanstaande, digitaal, in ontvangst!

Om in aanmerking te komen hanteert het FD ieder jaar weer zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar onafgebroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief nettoresultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Alleen zo worden de allersnelstgroeiende bedrijven beoordeeld.

Index Capital is een onafhankelijke vermogensbeheerder met een zeer ruime ervaring op het gebied van beleggen en vermogensbegeleiding. Wij richten ons specifiek op indexbeleggen met een service en dienstverlening zoals u die waarschijnlijk allang niet meer gewend bent bij uw private bank of vermogensbeheerder. Met een toevertrouwd vermogen van ruim EUR 325.000.000,- is Index Capital één van de grotere indexbeleggers in Nederland.

Een onderscheiding als de FD Gazellen Award ontvang je als bedrijf niet zomaar. Dit is alleen mogelijk door het vertrouwen wat onze klanten in ons gesteld hebben. Onze blijvende dank daarvoor! Uiteraard gaan wij op minstens dezelfde wijze verder als voorheen.


Geschreven door
Remco Mattijssen
‘Een klant behandelen zoals je zelf graag wordt behandeld’. Dát is wat Remco Mattijssen (1969) vanzelfsprekend vindt. Het klinkt zo gewoon maar tegenwoordig blijkt het een kunst op zich. De klant ontegenzeggelijk als de allerbelangrijkste schakel in een bedrijf beschouwen is verankerd in de kernwaarden van Index Capital en dat voelt voor hem buitengewoon goed. Remco is mede oprichter- en eigenaar van Index Capital en de online dienstverlener BeCapital. Tevens is hij eindverantwoordelijk voor het gehele beleggingsproces. Remco woont in de binnenstad van Breda, houdt van golfen, padél, mountainbiken, spinning, hardlopen, reizen, kunst, cultuur en goede wijnen.