Index Capital: Beste Keuze 2018 !

Index Capital: Beste Keuze 2018 !

Gepubliceerd 22 oktober 2018

Deze week ontvingen wij het bericht dat wij zijn gekozen tot 'Beste Keuze 2018' als Nederlandse vermogensbeheerder.

Wij zijn erg blij met de erkenning als Beste Keuze Vermogensbeheerder 2018! De keuze is gemaakt door de onafhankelijke vergelijkingswebsite Beleggingsmatch die in opdracht van IEX De Gouden Stier maar liefst 160 vermogensbeheerders met elkaar heeft vergeleken op basis van rendement, kosten en transparantie.

Wat is IEX De Gouden Stier?

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor consumenten. In samenwerking met onafhankelijke kennispartners zoals de vergelijkingssite Beleggingsmatch, selecteert IEX Gouden Stier de beste bedrijven en diensten. Op basis van heldere en voor iedereen inzichtelijke criteria wordt jaarlijks een overzicht gemaakt van de Beste Keuzes in de beleggingsmarkt met als doel particuliere beleggers handvatten te geven om de juiste beleggingsbeslissingen te kunnen maken.

Wie doen er mee aan de verkiezing?

Alle vermogensbeheerders worden in de vergelijking betrokken. Het is dus niet zo (wat veel mensen denken) dat je alleen maar gekozen kan worden tot Beste Keuze als je als vermogensbeheerder ‘meedoet’.  De onafhankelijke vergelijkingssite Beleggingsmatch heeft de data geleverd voor de vergelijking. En Index Capital komt daar volgens de jury dus uit als Beste Keuze 2018!

 


Geschreven door
Remco Mattijssen
‘Een klant behandelen zoals je zelf graag wordt behandeld’. Dát is wat Remco Mattijssen (1969) vanzelfsprekend vindt. Het klinkt zo gewoon maar tegenwoordig blijkt het een kunst op zich. De klant ontegenzeggelijk als de allerbelangrijkste schakel in een bedrijf beschouwen is verankerd in de kernwaarden van Index Capital en dat voelt voor hem buitengewoon goed. Remco is mede oprichter- en eigenaar van Index Capital en de online dienstverlener BeCapital. Remco woont in de binnenstad van Breda, houdt van golfen, padél, mountainbiken, spinning, hardlopen, reizen, kunst, cultuur en goede wijnen.